lunes, 11 de febrero de 2013

Quan la llibertat s'amagava a les muntanyes

Aquest llibre ha sigut la lectura obligatòria de català del segon trimestre. Pel meu gust ha sigut millor que la lectura del primer trimestre, però tot i així no m'ha agradat. Trobo que hi ha molt poca acció durant l'historia i que comparat amb tots els llibres sobre la guerra que he llegit aquest  es dels pitjors. A més a més no m'agrada la manera de narrar de l'autor, pel meu gust et treu molt de l'historia i no t'acaba d'enganxar. Tot i que es llegeix ràpid (el llibre es molt curtet), no el recomano perquè és molt avorrit.

Sinopsis:
En plena Segona Guerra Mundial, els pobles del Pirineu català estan sotmesos al control social dels nazis i dels seus col·laboracionistes, amb l'oposició del grup dels maquis, que lluita i s'amaga a les muntanyes, En aquest tràgic context, quatre joves s'incorporen a la resistència per a lluitar contra els feixistes arran de l'afusellament del familiar d'un d'ells. En poques setmanes, els joves abandonaran el seu món d'infantesa per a descobrir el conflicte que els ha tocat patir. Les accions dels maquisards i la pressió dels exèrcits aliats després del desembarcament de Normandia marcaran el ritme de la lluita contra el feixisme en aquella zona, amb episodis ben significatius que convertiran el Canigó en el darrer baluard de la resistència al nazisme.

6 comentarios:

  1. Un llibre horrible ;)
    Tens un premi al blog (no fa falta que fagis l'entrada, només t'ho dic)

    Premio Stupendous Blog

    Joana

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. ajajaja OKOK, aviam si ho faig :P i si, un llibre horrible XD

      Eliminar
  2. Tens un altre premi (se t'acumula feina) ;)

    Hola! Tienes un regalo en nuestro blog:

    Premio: Porque eres parte de mi pequeño mundo

    Joana

    ResponderEliminar
  3. A mi tambè me'l van fer llegir i el vaig trobar horrible. Trobo que els llibre que et fan llegir a l'insti sempre són molt avorrits.

    Passa't pel meu nou bloc si us plau

    http://escapefromrealitydiana.blogspot.com.es/

    ResponderEliminar