miércoles, 16 de mayo de 2012

Una luz en la marisma


Mi opinión:
Este libro, sinceramente no me ha gustado. Para empezar se pasa unos seis capítulos antes de comenzar la acción y al final está todo apresurado. Creo que es una de las peores novelas que he leído y no os la recomiendo. Representa que es una historia real y trata de un asesinato, pero Gabriel, el protagonista, le sale todo bien a la primera y para mi, no tiene argumento.

Sinopsis:
A un vagabundo se le atribuye un misterioso crimen. Gabriel y su hermana han visto algo que pone en duda la versión oficial de la policía y realizarán una investigación paralela para que se haga justicia.

2 comentarios:

  1. ATENCIÓ! SPOILERS!!

    Jajajaja, a mi tampoc em va agradar! És físicament impossible que el nen resolgui tot l'assassinat sense moure's del seu llit, una casualitat enorme que el nòvio de sa germana sigui advocat i que tingui un amic que sigui amic de la prostituta aquella i tot això. Deixant a part el fet obvi que no es pot passar 6 capítols fent la introducció dels personatges, 2 capítols resolent el misteri i a l'últim capítol, de manera super apressada t'expliquin el judici, les declaracions i com acaba la cosa, i també que es treuen l'assassí de la màniga, perquè no surt en tot el llibre... En resum, em va semblar avorrit i un llibre pèsim.
    Bueno, Xavi, després de deixar-te anar la charla del segle...

    Joana ;)

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Tal i com he posat a dalt, pèssim! Pitjor llibre impossible, si li he posat un 5 de nota es perquè crec que tos els llibres que estan minimament ben escrits i tenen una mica d'història es mereixen una mica de respecte, però a par d'això, pèssim.

      Eliminar